torsdag den 8. marts 2012

Ligestilling...Min bare r**

Hvad vil i ha´?
Idag er det kvindernes kampdag....Men hvad er det lige kvinderne så gerne vil og som de misunder os mænd ?
Jeg kunne forstå hvis det var vores forstand, men det er vist noget helt andet. Noget med løn osv......
Men tager de "hele pakken", eller er det kun de gode ting de vil have ? Tager de også den pakke som hedder "købe blomster og chokolade til kæresten", "skifte olie på bilen", "gå efter benzin, når vi i øsende regnvejr løber tør på motorvejen", "inviterer på middag i byen - og betaler", "giver drinks i byen", "inviterer på biograftur" ?
Ja jeg ved da godt at nogle kvinder gerne ordner disse ting - altså kvinder som laver mandetingene - --- disse kvinder er dem vi kalder betonlebberne.....
Nej, jeg kan forestille mig at det det er højere løn og mere magt, de gerne vil have.
Men se lige hvordan det går for vores første kvindelige statsminister....Puuuuuuuuh - shame on you women...... Ikke ligefrem noget som fremmer lysten til ligestilling..

Missoirer.. Hvad sker der for jer SF ?
Altså der ér nu engang forskel på mænd og kvinder. Men nu har jeg sgu set det med - en "missoirer". Det kan bare ikke være seriøst, når SF kommer med et forslag om sådan en ting, så kvinderne kan stå op at tisse.
Havde det ikke været for årstiden, så ville jeg sgu være sikker på at det var en aprilsnar. Ja det kan det jo for så vidt sagtens være - for når de kommer med så useriøst forslag om en missoirer, så kan de sgu lige så godt komme med et forslag om at flytte aprilsnar til en anden dato også.
Altså nú må i kraftedme tage jer sammen SF......Blir da helt pinlig på jeres vegne.
Er i klar over hvor ødelæggende det er, at tænke på, at kvindernes toiletter på diverse fodboldstadions, er fyldt med kvinder som står skrævende indover et missior, med en fadbamse i den ene hånd og en smøg i den anden, mens de står og sukker "åååårh det var sgu godt" ??????
Hvad blir det næste ? - at kvinder kan forlange at blive født med et vedhæng ?
Og skal vi mænd nu til at have menstruation ?
Hurra for forskellen
Gad vide hvornår ligestillingen kommer for mænd også......Hvornår begynder diskoteker at give fri adgang og fri bar for mænd ? Hvornår blir det gratis for mænd, at gå i swingerklubber ?
Altså comon kvinder. Accepter at der er visse ting, som bare er som de er........Og sæt hellere pris på de fordele som i faktisk ofte har.
Jeres løn er måske et par % under mændenes, men i betaler heller ikke en skid - det gør mændene jo :-)
Hurra for forskellen.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar