onsdag den 6. juni 2012

Bloggen...Her efter 3½ måned.

Nu er det ca. 3½ måned siden jeg oprettede denne blog.....På det seneste har jeg dog ikke været skide god til at vedligeholde den.......Hvorfor.....Tja jeg synes jo faktisk at der er emner nok at skrive om, men lysten har vist ikke rigtig været tilstede......Altså jeg kunne jo sagtens sender en "sviner" afsted til hende spermcontaineren igen - hende der kneppede 101 mænd og som vistnok har været sammen med 4000 mænd på ca. 6 år.
Jeg kunne såmænd også sagtens køre lidt mere af på den total selvoptagede plastiktøs ved navn Linse Kessler, eller om DPD som stadig høster den ene klage efter den anden og som stadig er den absolutte bundprop på siden www.trustpilot.dk - men næh, jeg har sgu ikke lige haft lysten eller måske nærmere "fantasien" til at skrive noget.


Synes stadig at alle de madprogrammer som kører på stort set alle kanaler, er noget lort og gider ikke bruge tid på at se dem....Og jeg synes stadig at det er usmageligt at TV2 kan fylde hele aftener med genudsendelser - synes det er at tage kæmpe pis på seerne....TV2 er sgu rent til grin efterhånden.
Rockerne er også stadig nogle af de laveste mennesker i min verden...Magen til ynkelige stoddere skal man sgu lede længe efter....

Nå......Ja man har jo sine meninger og det jo bl.a derfor det er rart at have sin egen blog, hvor man kan skrive om det, uden der kommer en emsig administrator og sletter ens indlæg.

EM begynder i weekenden og hold da kæft hvor jeg glæder mig.....Fodbold, biler, sommerhuset, e-dampning og King Diamond er stadig noget som forsøder mit liv......Ja og så selvfølgelig min dejlige kone og min skønne datter. Uden disse ting ville livet unægtelig være en del points kedeligere.



Hvordan finder folk bloggen.

Har siddet og kigget lidt statistik for bloggen og det sgu ret sjovt at se hvordan folk finder frem til den - hvilke søgeord de har skrevet på Google osv.........
De fleste søgeord/sætninger har faktisk at gøre med Kessler, patter og plastickirurgi.....Her er nogle eks :
Linse kessler før og efter.
Bryster.
Rockere.
Linse kessler før operation.
Grimme tænder.
Linse Kessler før plastik.
Grimme silikonebryster.

Ser sgu ud til at mange er vilde med Kessler.......Ja det fatter jeg så absolut nada af - synes sgu hun er grim efter alle de operationer.

Nå jeg stopper for nu.......Min e-cig strejker sgu.......Men vender 100% sikkert tilbage inden længe.