fredag den 30. marts 2012

Shopaholic, eller bare en hobby ?

Er du shopaholic ?
Købelystne kvinder, som fylder skabene med tøj og sko, som ofte aldrig blir brugt mere end 1 gang.
Mænd som køber værktøj i stakkevis, på trods af at de ikke kan bruge en hammer.
Kvinder som absolut skal ha de fleste cremer, alle farver neglelak osv, og mænd som fylder reolen med DVD-film, som kun blir set 1 gang.
Om jeg selv har ? Hmmm tja - måske...Men vil jo nok nødig være ved det.......Men jo, det har jeg sgu nok.
Jeg sidder og kommer til at kigge på listen over biler, som jeg har haft de sidste 3 år....... 11 stk er repræsenteret. Mazda, BMW. Mitsubishi, Citroen, Ford, Volvo, Honda osv.

Men kan jeg ikke tillade mig at kalde det for en "hobby" frem for et shoppegen ? Jeg mener - når man bruger tid på tingene og ikke blot køber for at købe, så er det vel lidt anderledes - eller ?
Altså jeg køber en bil, og shiner den lidt op med udstyr, polering og skifter de dele som er defekt og bytter mig derefter til en anden, hvor jeg så begynder forfra.....Nogle gange laver jeg et godt bytte og andre gange er det tilbagegang. Men det at se at bilen forandrer sig, mens jeg har den, er en tilfredsstillelse.


Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg har haft en bil et par mdr, så begynder jeg igen at kigge mig omkring efter noget andet..Også selvom den jeg har kører rigtig godt og er i god stand og jeg lige har ofret på at få den i god stand osv...Det som om at jeg higer efter at få en ny at køre rundt i........Altså det er sgu underligt....
Et eksempel på, at jeg hele tiden er "OBS" på en handel er, at jeg allerede dagen efter at jeg købte min nuværende bil, satte den til salg --- bare for at være klar hvis nu der skulle vise sig noget som var endnu bedre......... Men nu er jeg altså ret glad for den jeg har nu og har ikke noget imod at beholde den i nogen tid endnu ---- men alligevel så ligger den og lurer i baghovedet.

Men heldigvis så har jeg ikke nogen "trang" til andre ting end bilerne og jeg er også blevet "bedre" til at "styre" det. Den sidste bil havde jeg vist i ca 5 mdr....... Og min nuværende er heller ikke på vej væk.

Men hvad er det som får kvinder til at have 100 par sko ? De kan jo ikke bruge dem alle. Er det en tilfredsstillelse, at kigge på dem ?( haha min kone sidder i skrivende stund og siger "haha til det der kan jeg svare "JA" )
Det samme kan jeg spørge om, når man har 500 DVD-film stående, som man ikke gider se...Hmmm dette kan jeg jo selv svare på - har selv været der...Og ja - det var fedt at se samlingen vokse...Underligt, for jeg gad jo ikke se dem.

Kender du iøvrigt den der med, at man ligefrem sidder og tænker "hvad skal jeg købe" så snart man har lidt penge ?

Selvmedicinering eller belønning ?
Hvad sker der lige ? Det er jo fucking materialisme for fuld skrue.....
Hvad gir det os at have en masse ting i overflod ?
Hvorfor eje en masse som man ikke kan bruge ?- det fylder og roder jo bare...
Er det ligesom at få et fix, når man køber noget nyt ? Og forsvinder glæden og "jubiii-følelsen" ikke et par timer efter man har købt tingene ?
Hvornår køber man.....Er det når man lige skal belønne sig selv, eller er det når man har det lidt skidt psykisk ?
Kan man gå så langt og kalde det en form for selvmedicinering ligefrem ?
Er det et tegn på at man har et indholdsfattigt liv ?

Jeg ved det ikke, men vil sgu påstå at det for nogle er et giga-problem........Og mange har jo ligefrem shoppet sig fra hus og hjem og til en mega-gæld.


onsdag den 28. marts 2012

Minus til plus

Vågn nu op !
Nu har jeg sgu oplevet det med.....Hva fanden sker der lige . nu må far her fandme da lige komme ind i kampen og spænde hjelmen og hvad man ellers siger på nutidens dansk.

Vi fik i sidste uge vores varmeregnskab.....Jeg så ordene "tilbagebetale ------ 3400,-" og tænkte bare "fuck noget tis" og gemte så "regningen" væk igen.......... fortalte konen at vi skulle af med 3400,- for ekstra forbrug og det var så det - det måtte jo bare betales ved kasse 1, her til den første.


Men da jeg så tjekker min netbank idag, for at se hvor mange ører der er tilbage, når de har trukket alle udgifter til d.1. kan jeg se at der kun vil blive trukket ca 900,- til husleje..........Hmmmm det var sgu da underligt, synes jeg, eftersom der jo skulle lægges de 3400,- oveni den normale "takst".......
Jeg tjekker så den såkaldte "efterregning" igen og opdager at der står "have tilbagebetalt" og ikke "tilbagebetale".........
Juhuuuuuuu er det ikke bare fucking sejt, for 2 små latterlige lønslaver som os ? Det jo en forskel på næsten 7000,-...

Se - sådan noget kan jeg sgu bruge til noget.....Mere af det tak....Og iaften er der Lotto :-)

Skrid ! Min blindtarm magter jer ikke.

Hvor svært kan det være !
Ja politikerne har sikkert gransket godt og grundigt i samtlige lovsamlinger og hvad der ellers findes for, at finde en mulighed for at forbyde grupperinger som HA, Bamudas og hva de ellers ynder at kalde sig, disse lavt bemidlede individer..Men jeg fatter bare ikke at det ikke er muligt at få banderne gjort ulovlige ved lov.


Altså at de er kriminelle, hersker der jo ingen tvivl om. Uden at lægge hovedet på bloggen, så sidder der vel ligeså mange bag tremmer, som der render rundt og forpester gaderne herude. Alene det, er jo bevis nok for, at de er fucking kriminelle ? Men de er vistnok dækket ind under en lov om "foreninger/klubber" --- haha min bare røv. Så lad os da starte en forening som hedder "Foreningen for organiseret kriminalitet" og lad os se hvor længe den får lov at eksistere.

Jamen hvor langt skal det ud, før at politikerne forbyder lortet ? De siger at der skal være bevis for at banderne er organiseret kriminalitet. Men for fanden da - kig i gitterly - er dette ikke bevis nok, så ved jeg sgu ikke hvad det er der skal til.

De racer rundt på deres kværne og med store guldkæder om halsen, som er finansieret af dig og mig, via deres førtidspensioner og deres kriminalitet. Det er jo kun et fåtal af dem som arbejder, så hvordan fanden kan de ellers have råd til det, hvis ikke de er bundrådne ?
Og lur mig om ikke også de får støtte af kommunerne til deres såkaldte "foreninger" .

Vi har en masse her i byen, og gader, veje og stræder er fandme spærret af når disse skal i retten osv, og der er visitationszoner hist og pist pga disse latterlige skvat.

Rakkerpak !!!
Få det nu bare væk - det generer min blindtarm voldsomt.

tirsdag den 27. marts 2012

Gensyn med Bertel H

Bertel for fuld udblæsning
Hvem  husker ikke episoden, hvor Bertel går amok. Et eller andet sted, så har man sgu ondt af Bertel over hans "break down" for åben skærm. Men morsomt det var det sgu nu alligevel.




Og Simon Talbot som Bertel
Og lige så sjov er parodien, synes jeg. Den rammer sgu rigtig godt episoden.


Ved ikke hvilken af dem der er mest morsom - synes at begge er et gensyn værd :-0


Når børn stjæler

Tyveri - ikke kun for voksne
Jeg vidste det jo godt.....Alle ved det.....
Det er ikke kun forbeholdt "voksne". Børn stjæler også....Igår gik det udover min datter på 8 år.

Hendes mor ringer herhjem og spørger min datter om hun har været derhjemme mens moderen ikke var hjemme....Men det har min datter ikke.
Hendes mor er kommet hjem og min datters værelse var gennemrodet og der var tegnet med sprittusch på gulvet. Derudover så manglede der den ghettoblaster som hun for mindre end 1 måned siden fik i fødselsdagsgave, en Buildabear-bamse og nogle andre ting.
Vi finder ret hurtigt frem til hvem der er "synderne". Det er et par "børn af anden etnisk herkomst end dansk" som er gået ind, mens der ingen var hjemme. Børnene er hendes "venner" som lige synes at de havde lyst til at eje nogle af hendes ting.
Som sagt fandt vi heldigvis frem til tingene og fik dem tilbage - desværre var ghettoblasteren nu itu.


Far hvorfor har de taget mine ting ? Får de ikke selv nogle ting far ?  
Er de ikke mine venner ? Hvorfor ?
Svært for en 8-årig at forstå, hvad der sker......En masse tanker flyver gennem hovedet..... Det føltes lidt ligesom noget af hendes "barneverden" blev taget fra hende, da hun hørte at nogen havde taget hendes ting fra hende - en form for overgreb - som om at det ligesom gik op for hende at alt ikke bare er lyserødt.

At børn også stjæler er jo ikke noget nyt fænomen...Men det er bare ekstra synd, når det er fra andre børn.

Det skal for god ordens skyld nævnes, at forældrene til "gernings-børnene" absolut ikke var stolte - og er helt med på, at hvis noget er ødelagt, så skal det naturligvis erstattes.

Stakkels min datter, stakkels "gerningsbørn" og stakkels deres forældre. Det er en lose/lose-situation.