fredag den 6. april 2012

Legalisér hash

EkstraBladets korstog.

Legalisér hash.....Rend mig !!

Efter at et fjols har stillet sig frem i pressen og fortalt at han på bestilling, sender hash med posten, raser debatten om at lovliggøre hash, endnu engang - i hvert fald på Ekstra Bladet, som gerne gør sig mere eller mindre til bannerfører for kampen om at få det lovliggjort. I hvert fald så sletter de indlæg, hvis der skrives at pusheren er en idiot. Man må derimod gerne kalde hinanden for idioter, kælling osv - men bare du ikke nævner pusheren. Tydeligt at EkstraBladet gerne ser hashen lovliggjort.
På "Nationen" som det hedder derinde, sidder den ene mere lamme hashryger end den anden og prøver at overbevise folket om, at det i hvert fald ikke er skadeligt at ryge hash, ved bl.a at linke til den ene artikel efter den anden. Sjovt nok så er det i de fleste tilfælde, artikler skrevet af hashrygere og artikler som befinder sig på diverse hamp-fora. Den ene er dummere at høre på, end den anden - og naaaj de har da hvert fald ikke taget skade og de oplever da hvert fald ingen problemer ved, at ryge hash hver eneste dag.
Dyb benægtelse vil jeg kalde det.
Måske disse skulle prøve at lade være med at ryge i bare 1 uge så og så se om de har et problem.

Skab din egen virkelighed

De hyppigste argumenter de bruger i deres korstog for legaliseringen er "alkohol er farligere", "vi får mindre kriminalitet ved at lovliggøre det" og "det er ikke bevist at det er skadeligt"
*Men nu er det bare således at når man sætter sig for at ryge en pibe, så er det fordi man vil opnå en rus. Men åbner du derimod en flaske vin op til maden, eller knapper en bajer op, over hækken til naboen, så er det ikke rusen man søger....Og vil man være i en rus hver dag, så bør man da nok lige tjekke op på hvad det er der gør at man ikke magter at se verden, uden at skulle være i en tåget osteklokke.
*Og mht kriminalitet, så tror jeg nu nok at de kriminelle som scorer kassen på hashen, nok skal finde andre ting at kaste sig over i stedet. Så den med mindre kriminalitet, tror jeg sgu ikke på.
*At det ikke er bevist, er jo en sandhed med modifikationer. Man kan jo finde præcis den sandhed, som man synes passer bedst til sit temperament. Er du hashryger og i benægtelse, så søg dog sandheden i artiklerne som står på hashryger-hjemmesiderne - så skal du nok få medhold i, at din rygning er til dit eget bedste......

Ja vi har mange alkoholikere i behandling - men alkohol kan altså også købes på hvert gadehjørne. Men vil nu alligevel vove den påstand, at der er lige så mange i behandling for hashmisbrug. Og når man tænker på at der nok er 10 gange så mange der drikker alkohol som der er folk der ryger hash, så er det da bevis nok i sig selv om, at hash skaber problemer ?

Nej hash er da ikke skadelig

Men jeg behøver ikke lange artikler fra tidsskrifter for, at se at hash er skadende. Jeg kan bare kigge på mig selv og de hulens masse knægte, som jeg selv røg med hver dag, for ca. 20 år siden.
Lad os sige at vi var 50 stykker. 35 af os tog efter noget tid, skridtet videre og begyndte med de hårdere ting og måske 15 af dem er ikke længere i live idag. Af de 20 overlevende har måske 5-10 formået at få et job og en tålelig tilværelse. De andre sidder stadig og ryger og har ikke været på arbejdsmarkedet - andet end når de er blevet sparket derud. De sidder stadig og isolerer sig med deres chillum.
Af de 15 som ikke gik videre til hårdere stoffer, ryger de 10 endnu og har endnu ikke formået at holde et arbejde eller at skabe en familie, eller noget andet stabilt.
Tallene er hevet lidt ud af luften, men jeg tror faktisk at de passer ret godt, hvis jeg skal være ærlig.
På et tidspunkt, blev jeg træt af at hoste store sorte klumper op om morgenen - og træt af den samme rus. Så jeg bevægede mig via benzodiazepiner og amfetamin over til heroin. Og jeg så utallige flere gøre det samme. Så hvorfor skulle det være så meget anderledes for andre ?
Jeg ved godt at det ikke er sådan det går for alle - men hvorfor "satse" og lovliggøre endnu et stof ?
Jeg tror ikke at hash har gjort meget godt, som stof - udover at lægge låg på følelser og problemer - så hvis det er det man vil, så er hash en glimrende løsning. Men bare husk at problemerne stadig er der.

Hash er ikke skadeligt.....Øøøøh nåda......Men ja - det er nemmere at prøve at få noget legaliseret, så man kan fastholde sig selv i troen om, at man ikke har noget problem.
Tag jer nu sammen. Ryger man hash dagligt, så skriger det sgu da til himlen at man har et problem. Der er noget der gør at man har brug for konstant at sidde i en rus. Gør dog noget ved det, i stedet for at råbe på legalisering af "grydelåget"

Jeg arbejder i dag på en døgnbehandling for misbrugere og møder hver dag, mennesker som har problemer skabt af hashen. Voksne mænd som sidder i skilsmisse ovs pga deres hashrygning. Unge mennesker som sidder derhjemme og ikke har andet end deres "ryger" som ven. Og ja, jeg er også godt klar over at vi her kan tale om "hønen og ægget".

Jeg husker tydeligt hvordan vi sad 5-10 gutter og røg og bildte os ind at vi var åh så sociale. Men hmmm hvor socialt er det lige, når det eneste man siger til hinanden er "hvem mixer ? ". Vi sad godt nok sammen og så tv, men vi sagde jo ikke en skid til hinanden - vi sad bare i hver vores lille osteklokke og kæmpede sikkert med hver vores lille dæmon. I hvert fald så havde ingen af os andet, end vores "hyggelige" tv-aftener.

Spørger man mig - som selv har brugt hash rigtig meget og som har set mange hundrede, som bruger hash - så har hash aldrig gjort noget godt. Den sløver og får folk til at forsumpe. Det den gjorde for mig var, at lægge låg på en masse problemer - men den fik dem da ikke til at forsvinde.

Jeg tager ikke alle over en kam, og ved også godt at nogle kan fungere når de ryger. Men desværre ser jeg bare for ofte det modsatte. Folk blir sgu som zombier, når de ryger.

Hyklere

Sjovt at se hvordan hashvragene pibler frem inde på "Nationen" på EkstraBladet og råber op på en legalisering og nærmest hylder ham fjolset ved navn "Cutter" som sender hash til folket, via PostDanmark. Det er de samme som sidder og bræger om at kriminelle skal tage deres straf osv. Men lige pludselig, så er emnet hash, hvor de selv er en del af kriminaliteten - og så er det pludselig bare en legalisering som er vejen frem. Tag jer dog sammen og åbn jeres små slørede øjne.
Men nå det er en anden snak - som jeg måske tager op på et tidspunkt ;-)

onsdag den 4. april 2012

Gratis

De vil allesammen forære dig en masse. 

Køb et hus - og få en gratis bil   (eller noget som minder lidt om det ) oveni hatten.
Men nej, jeg vil sgu ikke købe et hus til 2,4 mill, for at få en gratis sæbekassebil oveni ( Chevrolet Spark ) - huset kan alligevel fås til 100.000,- mindre hvis man gider prøve - skal vi vædde ?


Køb en bil - og få en gratis Ipad.
Uuuuuuuhhhh skynder mig lige ud at købe en bil....
Ej comon. Ja hvis vi taler om en bil til 8-10.000, så er tilbudet vel okay at gå efter. Men taler vi om en bil til 100.000,- så er der sgu da ikke noget vildt i at kunne få en Ipad til 3500,- oveni. Det var da et tøset tilbud.

Køb et køkken og få alle hvidevarerne gratis.
Ja se - dén deal er måske til at forstå....Altså hvis hvidevarerne er af en nogenlunde okay kvali.

Ja altså det da meget fedt at de gir noget oveni. Men det er immervæk også mange penge man skal bruge for, at få noget som har en værdi af den rabat, man sikkert ville kunne få på varen istedet.

Næh, så er jeg sgu mere til et tilbud på 50% i en tøjbutik, eller lign. Det er da til at forholde sig til.
Kunne de ikke lave de samme tilbud med en bil eller et hus - "Mercedes....nedsat med 50%. Skynd dig, kun 20 stk tilbage"........eller "Pragt-villa. 50% rabat i denne uge".

Jeg savner de gode gamle dage, hvor man kunne oprette et telefon-abonnement og samtidig få en spritny telefon for 1,-. At man kunne opsige abonnementet efter 6 mdr og have fået telefonen for kun 1,- var ret nice.
Nu køber man telefonen på afdrag over 24 mdr - til fuld-knald-pris...Ingen fidus i det mere. Pislort.





tirsdag den 3. april 2012

Facebook og Iflg.mig

Man er vel moderne
Alle er der - så hvorfor ikke også Iflg.mig ?
Ja du kan nu følge bloggen på Facebook også..... Du finder siden ved at klikke her
Husk nu gerne at gå ind og "like" den derinde - og gør gerne det samme her på bloggen ;-)


Egentlig så skriver jeg jo bare for mig selv - og er jo egentlig også skide ligeglad med om læserne er enige med mig i mine synspunkter, holdninger, meninger osv. Så egentlig så er det jo skide ligemeget om andre end jeg selv læser, og ved at bloggen overhovedet eksisterer.
Ja sådan var det jo i hvert fald da jeg startede op med bloggen. Ja jeg er da sådan set stadig bedøvende ligeglad med om folk er enige med mig - men nu synes jeg da alligevel at det er sjovt/fedt at nogle overhovedet gider læse hvad jeg skriver - for jeg skriver jo bare om mine egne personlige holdninger til ting som rører sig i samfundet - og om en masse ret ligegyldige ting, som jeg lige har lyst til at give et spark i løgene, eller måske endda ligefrem rose.
Ofte er det jeg skriver ren bræk og andre gange noget mere positivt. Men fælles for alle mine indlæg er, at de er skrevet lige fra hjertet på er 100% ærlige - set på den måde at i det sekund jeg har skrevet dem, har jeg følt det jeg gir udtryk for....
Selvfølgelig så kan mine meninger godt ændre sig, i takt med at blodtrykket falder igen - men kun minimalt. Det er ikke sådan at det jeg har skrevet, slet ikke er det jeg mener. Jeg går heller aldrig ind og ændrer mine indlæg, fordi jeg måske er kommet ned på jorden igen, efter jeg skrev det - for selve "grundholdningen" er jo ikke ændret. Jeg skriver som en ko den skider - lige ud af røven, og det er nu engang min måde at gøre det på og sådan vil det blive ved med at være.

Nå men det korte af det lange er jo at man nu også kan følge bloggen inde på Facebook. Det gælder jo om at følge med tiden.......Eller gør det nu også det ? Ville det ikke være fedt hvis man kunne stå stille og bare lade tiden gå ? Hmmmm lad den nu stå - den tager vi måske en anden dag.

Caroline Wozniacki som sanger. Hør sangen (eller noget) her.

Caroline Wozniacki som sanger ?
Bedøm selv i afspilleren nedenunder......Men spørger du mig, så er svaret et rungende NEEEEEEEJ.
Det lyder jo ganske enkelt forfærdeligt.....Ej ej ej hun kan sgu da ikke selv mene at det lyder okay......
Seriøst - det er noget af det ringeste jeg har hørt EVER........Kæft det er jo rent til grin og ganske enkelt pinligt.
Hvis ikke det var d. 3 i dag, så ville jeg sgu ha troet at det var en aprilsnar.

Sangen er åbenbart blevet fjernet fra Youtube. Men  du kan høre den ved at klikke her




søndag den 1. april 2012

Her er de gode "Aprilsnar"

Det er løgn !!!
Man skal ikke altid tro på det man hører - heller ikke selvom det er fra nyheds-medierne.
Men i dag er det d. 1 April og der er derfor ekstra god grund til at være på vagt.


Mange gange tænker man "YESSSSS" og andre gange "WHAT" når man ser overskrifterne - eller for den sags skyld venners FB-opdateringer.
Idag ser jeg en kammerat skrive at han skal være far...Hmm vil sgu gerne lykønske ham, men det er er sikkert en aprilsnar......En anden gammel skolekammi skriver at Søvndal går af......Min første tanke er "øv at det er 1. april" - jeg tør bare ikke tro på det......... Og en 3 - en gammel kammerat skrev "satans osse, så røg jeg sgu igen" ----- Jeg var lige vågnet da jeg så det og skulle lige til at skrive "Idiiiiiiiiiot" men kom så i tanke om datoen, hehe.

Jeg kommenterer ikke noget idag....Skal sgu ikke falde i...hahahahaha

Nå men her er historierne som du ikke skal tro på idag
Klik på dem og bliv sendt videre til historien.

Esbjergs kommune-skoler indfører skoleuniform, fra næste skoleår.

IC4 tog, skal køre uden toiletter.

Sidste år for påskeæg. De udgår.

Fetterlein i skattely på Oslo-båden

Brøndby IF åbner event-park.


L.O.C skifter navn til TDC

Danmarks første havgrunde til salg

Galaksen gir gratis strøm om 20 år.

Nyt fra SKAT. Print selv din nummerplade.

Syddanmark mangler læger. Dyrlæger kan være løsningen.

Jean Michel skal være dommer i X-Factor.

Ny mobil APP...Aflyt andres telefoner.