onsdag den 23. maj 2012

Længe siden.

Intet nyt er godt nyt ?

Det har set lidt sløjt ud med blogindlæg fra min side, på det sidste. Men det betyder ikke, at jeg slet ikke oplever noget.
F.eks så pløjede jeg udstødningen af bilen for et par uger siden, da jeg ville køre ind af indkørslen til sommerhuset. En stolpe som havelågerne hviler på, stak så meget op ad jorden, at bilen stoppede brat, da jeg ville køre ind...BROOOOOOOOM sagde den pludselig og hele udstødningen var revet af og jeg måtte til at grave bilen fri for, at kunne få den bakket ud igen. Fuck hvor var jeg sur.


Av tænder

En anden ting, var den pludselige tandpine jeg fik for en uges tid siden.
Vågner på arbejdspladsen og har ondt - meget fucking ondt...Og ansigtet er en smule hævet i den ene side....Det er desværre dagen efter Kr.Himmelfartsdag, så de fleste tandlæger har lukket. Men efter lidt ringen rundt, får jeg fat på en tandlæge som kan tage mig akut............. Efter 1½ time og 7 doser bedøvelse, lykkedes det hende at få revet en tand ud. Der var så meget betændelse, at hun var lige ved at opgive at bedøve den.........Nå ud kom tanden, og i 2 dage efter var mit ansigt vildt hævet i den ene side pga betændelsen og for satan hvor havde jeg bare ondt, især den første dag.........Men fik da lige et par fridage i weekenden - så jeg slap for den lange 63 timers vagt - det eneste positive ved denne oplevelse.

Fire fire fire !


Nåja......Datteren og jeg vil tage cyklen ind og hente konen på jobbet igår. Min datter peger og siger "wow se lige far". Og ja, wow. En kæmpe røgsky ikke langt herfra...... Det viser sig at være et af byens højhuse som står i flammer......Pisse uhyggeligt og sørgeligt - men kunne selvfølgelig ikke lade være med at tage et par billeder alligevel, for ild er jo på sin vis fascinerende og skræmmende.


Gode oplevelser.

3 oplevelser fra de sidste par uger.....Hmmmm hvor dælen blev de positive lige af ?
Nu er det ikke således at mit liv er lort. Jeg oplever også gode ting - og vejret de sidste par dage har jo været glimrende, så der har da været tid til ture på både stranden og i skov. Og på lørdag går turen til sommerhuset i Djursland - så der er balance i tingene.