lørdag den 3. marts 2012

Taktiske Blachman ? Blot en teori.

Blachman sendte sine egne hjem.


Taktisk ?
Var det taktisk, da Blachman valgte at tage ordet, foran Cutfather og stemme sine egne piger hjem ? Altså Cutfather kunne jo i realiteten have stemt Morten Benjamin hjem - men det fik han ikke muligheden for.
Var det fordi at Blachman udemærket godt vidste at Cutfather ville stemme pigerne hjem, at han valgte at bryde ind og tage ordet før Cutfather ? På den måde kunne Blachman bruge "jeg tænker kun på musikken og ikke på hvem der udfører den" , og derved vinde noget respekt mange steder og samtidig skabe en masse overskrifter og lidt
"virak" omkring det hele. Med andre ord - hans person kommer endnu mere i fokus.
Og det at han nu kun har 1 gruppe tilbage, bl.a pga. at han selv smed håndklædet i ringen for sine egne, vil måske i næste program give lidt goodwill fra de andre dommere, som så ikke vil lade ham miste den sidste gruppe, hvis det skulle komme så vidt at de ryger ud i "om-sang" til sidst - hvilket jeg iøvrigt ikke tror sker.
Jeg tror at Cutfather ville ha stemt pigerne hjem - og det tror jeg også at Blachman vidste - så han valgte at komme Cutfather i forkøbet og på den måde samtidig redde lidt af stoltheden og skabe lidt ravage omkring det hele.

Byttet plads
Anyway - jeg synes at Morten Benjamin er for nedadgående. Siden live-programmerne er han kun blevet kedeligere og kedeligere. Hvis jeg satte en CD med ham, på anlægget, ville jeg uden tvivl være faldet i søvn inden den var halvt færdig.....Han var en af mine klare favoritter efter 1. live-program, men nu er han dernede hvor jeg godt synes at de kan sige farvel til ham.
Pigerne Tandberg & Østenby, var for opadgående og er blevet bedre og bedre for hver live-program.
I starten gabte jeg kæberne af led over dem og især da de fremførte Britney-nummeret "Toxic" - hooooold da kæft hvor var det helt ekstremt kedeligt. Men i kraft af at de er vokset ret meget de sidste par uger, så havde de hos mig, overhalet Morten Benjamin i popularitet....Men nu er de ude - skidt pyt.



Ny favorit
Hvem er nu favorit til at gå hele vejen ?
Tja, jeg synes at Blachmans sidste "gruppe", bestående af Nicoline Simone og Jean Michel har en rigtig god chance for at gå hele vejen. De virker ret sikre på scenen og gør det kanon sammen. Så ja, de er mine favoritter.....Ved ikke helt om jeg tror på at de er hvad danskerne stemmer på, men jeg synes at de har X-factor, hvis nogen har det.

fredag den 2. marts 2012

X-Factor lige nu.

Sidder i skrivende stund og venter på afgørelsen i aftenens X-faxtor.


Jeg ved godt at ham Morten Benjamin i manges øjne er favorit. Det var han også i mine - lige indtil i sidste uge. Og i aften røg han endda et trin endnu længere ned på min liste. Jeg synes efterhånden at han virker ret monotom og ligegyldig.
Derimod så synes jeg at parret med ham Jean Michel og hende der dullen, blir bedre og bedre.....Og synes også at de 2 tøser, eeeehhhh hende dartpilen og Tandberg, efterhånden er okay.........

Jeg kan godt forestille mig at det idag blir Sveinur og Morten Banjamin, som kommer til at stå og skulle dyste, her om 5 minutters tid......I hvert fald var det dem som gjorde det dårligst idag, synes jeg. Sveinur har en okay smag, men synger pisse falsk.....
Nå vi får se !!!!

UPDATE :
Ja Morten Benjamin ramte jeg da...........Men Sveinur slap gennem nåleøjet........Istedet blev det de 2 tøser......Lad dem bare overleve endnu engang og stem ham MB ud...Han er sgu ved at være en tand for kedelig.

UPDATE :
What what what !!!!!! Blackman sender sine egne hjem.......Plejer det ikke være den dommer, som ikke har nogen i farezonen, som bestemmer hvem der skal hjem ????
Men nå whatever......... Vildt nok. Blachman gør det uventede og holder ikke på sine egne......Hehe sejt nok.
Bye bye Tandberg og Østenby.....Var det det de hed ?

"De dumme købere"

Jeg har i efterhånden mange år, solgt en del på eks. QXL, Trendsales o.lign.
En kedelig tendens på disse sider er, at der er vanvittig mange som er useriøse. Ja nu er det købere/spørgere jeg tænker på.
Som sælger findes der ikke noget mere irreterende end, folk som spørger og spørger for derefter alligevel ikke at købe..Der spørges om en masse ting, som man som sælger bruger en masse tid på at besvare - og meget ofte, står svarene i annonceteksten i forvejen....
Jeg har faktisk erfaret, at dem som spørger, er dem som ikke vender tilbage og køber - ja faktisk så hører man for det meste ikke engang et "tak for svar" fra dem....Altså dem som køber ens vare, er dem som bare kommer ind fra siden og siger "den snupper jeg".
Det er faktisk så forudsigeligt at jeg adskillige gange den sidste tid har sagt til kæresten "hende der, køber ikke" - og minsandten om ikke jeg har fået ret i hvert fald 9 af 10 af gangene.... Det er især kvinder, der har denne tendens til at spørge om en masse, uden at være egentlig interesseret i varen når det kommer til stykket.

Det som undrer mig meget ved dette "spørge-fænomen" er, at jeg formoder at svarene falder ud til den positive side......Lad os tage et par eksempler, som jeg har oplevet :

Køber : Hejsa, er den i ægte læder ? Sælger : Hejsa - ja det er den.
Derefter hører man ikke mere til spørgeren. Er det fordi at spørgeren ikke vil ha den i ægte læder ? Ville spørger ha sagt "super, den tager jeg" hvis man havde svaret "nej den er uægte" ?

Køber : Hejsa, er den fuld af ridser ? Sælger : Nej den ser ud som ny.
Man hører ikke mere til spørgeren.....Man skulle måske ha sagt "ja den er fuld af ridser"

Køber : Hej, har du skoene i str 38 ? Sælger : Hejsa - ja det har jeg.
Ikke et ord fra spørger. Måske kom spørger i tanke om at hun i virkeligheden bruger str 42 ?

Hvad sker der for disse - for det meste kvinder ? Snakker de bare for at snakke ?
Nu er det ikke sådan at jeg ikke ved hvad jeg snakker om. Jeg har gjort denne erfaring efter mange års salg via disse salgs-kanaler og det er bare sådan det er.....
Måske disse kvinder skulle lære at tænke "kan jeg bruge denne ting, hvis den er som jeg gerne vil ha den ?" inden de spørger - istedet for at tænke "jeg spørger lige - og overvejer så bagefter om jeg vil købe, hvis den er som jeg gerne vil ha det".

Et andet sted jeg også har benyttet meget, er de adskillige salgsgrupper som findes på Facebook.
Jeg benytter de grupper, som omhandler handel i min egen by.
Ufattelig mange - igen kvinder, byder på ens vare, for derefter at forsvinde ud i det blå, hvis man accepterer deres bud. Og helt ekstremt mange, møder ikke op og afhenter deres vare på den aftalte dag.
Jeg har oplevet at lave helt op til 3 aftaler med folk, uden at handlen nogensinde er blevet gennemført. Mange gange, trækker de "mit barn er blevet syg" kortet, men ligeså mange gange så hører man absolut intet.

Nu er der sikkert nogle som tænker "mænd er garanteret ligesådan". Men nej, der må jeg nok skuffe dig - for disse mænd er der rigtig rigtig langt imellem faktisk...Mænd er besluttet allerede inden de indleder deres spørgerunde på en annonce...Endnu en ting i kvinder kan lære af os mænd ;-)
(skal nok lave et indlæg, med flere ting på et tidspunkt, hehe)

Min konklusion er, at kvinder i langt højere grad end mænd, er ligeglade med deres aftaler - at de ikke tænker så meget over, om de overholder dem...Måske tænker de ligefrem at sålænge det bare er på nettet, så er det jo lige meget, da man jo ikke står overfor hinanden.
Mænd sætter nok en større ære i at holde deres aftaler.

torsdag den 1. marts 2012

Reality-programmer

Hvad sker der lige for alle disse reality-programmer ? Og er de virkelig så "reality" som de nu siger de er ?

Det er vel efterhånden, mere end 50% af sendefladerne som fyldes med en eller anden form for "reality" i disse år.......Paradise, BigBrother, Robinson, De unge mødre, Sandhedens time osv osv osv.

Men er deltagerne virkelig hvad de gir sig ud for i disse programmer ? I så fald, så må det da siges at det ser ret sløjt ud med ungdommen idag. Den ene er jo mere dum end den anden. Ja undskyld mit udtryk "dum" men det er jo bare sagt på en pæn måde. Se engang Amalie, Sidney, Gustav - ja jeg kunne såmænd blive ved....
Er disse ligeså dumme i virkeligheden ?
Nogle mener at det er 90% skuespil. Selv mener jeg, at det hvert fald ikke er 100% ægte, da man jo ikke kan stille sig op og være 100% sig selv i et sådan et program. Men hvor meget er skuespil og hvor meget er ægte ?
Og er det fordi de søger berømmelse at de deltager i disse programmer ?
Jeg kunne stille en hulens masse spørgsmål til disse deltagere - f.eks :
Skammer du dig over at din familie kan se at du knalder med alle og enhver på tv ?
Er det slet ikke pinligt at du fremstilles som ret dum på tv ?
Gør du dig dummere på tv, end du er i virkeligheden ?
Regner du med at skabe en karriere via din deltagelse i programmet ?
Jeg er dog bange for, at de slet ikke ville kunne forstå spørgsmålene.........

Disse programmer er virkelig blevet populære. Er det mon fordi vi almene danskere, godt kan lide at se, at der rent faktisk findes folk som er dummere end os selv - altså en form for "trøst", så vores selvtillid lige stiger et par % ?

Mange spørgsmål.......Men det er nogle af de ting jeg tænker, når jeg ser hvordan deltagerne folder sig ud i den ene akavede situation, efter den anden på tv.

Landskampen Dk-Rusland

Lidt mere end 3 mdr. Så lang tid er der til Danmark skal spille om Europa-mesterskabet....
Med kampen igår mod Rusland, så kan det være svært at se hvordan holdet skal gøre sig gældende ved disse mesterskaber. Når man tænker på at holdet er i pulje med Tyskland, Portugal og Holland, så ser det unægtelig svært ud, at komme videre fra grundspillet - de skal jo nok opnå minimum 4 point for, at gå videre - ja 4 point er måske ikke engang nok. 3 point mod Holland og 1 point mod henholdsvis Tyskland og Portugal er ønsketænkning, men efter min mening et ønske om et mirakel.

Jaja jeg ved godt at flere af spillerne slet ikke er i kamptræning, men det ændrer nu ikke på, at langt de fleste af de danske spillere spiller på middelmådige hold, som ligger i bunden af deres respektive ligaer og at mange af spillerne virkelig skal ramme deres absolutte spidskompetence for at kunne gøre sig gældende.
Bentner er stadig en klumpedumpe som absolut er uden teknisk snilde. Bevares, han er da vigtig for holdet og jeg synes også at han arbejder godt med f.eks at erobre bolden osv - men en hardhitter er han nu ikke.
Simon Poulsen er langt fra min yndling, men han er den som gør den bedste figur i kampen mod Rusland - og det siger da bare lidt om hvor ringe de andre gjorde det.
Holdet manglede sult efter sejr og var langt fra aggressive nok og lod sig stresse hvergang de havde bolden. Se bare hvordan Thomas Sørensen blev tvunget til at losse bolden opad banen hver gang den kom for hans fødder.

Ser frem mod EM til sommer og håber at der sker mirakler - eller at et af de andre hold i puljen falder totalt sammen....Begge dele får Danmark vist brug for.

onsdag den 29. februar 2012

Dating.dk igen

Nej nej nej.......Det sgu da helt utroligt.....
De blir da mere og mere useriøse....Det kan da vist kaldes falsk markedsføring i yderste potens.....
Det grænser jo til det direkte pinlige.
Nedenstående er nyeste artikel på Ekstrabladet, om emnet.....

Dating.dk har droppet sloganet 'Hvert fjerde forhold starter her'.


Det sker efter at Forbrugerombudsmanden hævede stemmen og bad folket bag sitet om dokumentation for påstanden. Den var ikke lige til at trylle frem, men alligevel siger medstifter af dating.dk, Morten Wagner, nu til ekstrabladet.dk:
- Vi tager naturligvis Forbrugerombudsmanden alvorligt og har derfor ændret sloganet. Personligt mener jeg dog, at der er endnu flere forhold, der starter på dating.dk. Det kunne vi bare ikke dokumentere ud fra den foreliggende undersøgelse.

Morten Wagners fornemmelse er, at hvert tredje forhold springer ud af dating.dk.

- Hvordan når du frem til det tal?
- Det er en formodning, jeg har, som vi naturligvis skal have efterprøvet - blandt andet ved at spørge brugerne. Men der er ifølge Danmarks Statistik 1,1 millioner singler i Danmark, og i december havde vi ifølge Google Analytics, som måler vores trafik, 471.000 unikke brugere, og jeg mener, at vi ligger højt på listen over steder, hvor folk mødes, siger Morten Wagner, som fortæller, at man blev inspireret til det slogan, som nu er droppet, efter at have læst en artikel på DR
- Her stod der, at 26 procent fandt deres partner på nettet, og vi blev ansporet til at bruge den undersøgelse, som artiklen byggede på, til vores reklamer. Senere blev vi gjort opmærksom på, at kun 89 danske par var med i undersøgelsen, og den derfor ikke var repræsentativ for Danmark.


Hvad er et forhold?
Derfor vil dating.dk nu lave sin egen undersøgelse, så man måske igen med fuld dokumentation kan skrive, at hvert tredje eller andet forhold starter på dating.dk.

Indtil da må dating-portalen nøjes med at reklamere med ordene ’Kærligheden starter her’, selv om det slogan ifølge Morten Wagner heller ikke var helt let at få Forbrugerombudsmanden til at acceptere.
- Der var tvivl om, hvornår Forbrugerombudsmanden mener, at der er et forhold. Det er i sig selv svært for folk præcist at dokumentere, hvornår de har fået en kæreste. Hvad er et forhold? Der er sindssygt mange, der dater og går i seng med hinanden et par gange, men er der så tale om et forhold, spørger Morten Wagner, der mener, at det er forskelligt fra person til person, hvornår man synes, man er i et forhold.


Beholder profil trods parforhold
Selv om Morten Wagner føler sig overbevist om, at mere end hvert fjerde forhold starter på dating.dk erkender han, at det er vanskeligt at holde styr på folks kærlighedsliv i cyberspace.

- Der er mange, der beholder deres profiler. Jeg fik for eksempel for et par måneder siden svar fra en pige, jeg havde skrevet til for ni år siden, fortæller Morten Wagner, der mener, at folk kan finde på at beholde deres profil, som de måske begynder at bruge igen efter flere år.
- Hvad sagde din kæreste til det?
- Jeg har kun været kæreste med hende i et år, og hun kunne jo se, at det var ni år siden, jeg skrev til den anden, så det var ikke noget problem.
Morten Wagner siger, at han fuldt ud respekterer Forbrugerombudsmandens kritik, men at han mener, at hele sagen er lidt spøjs:
- Der er også nogen, der bruger sloganet, ’Probably the best lager in the world’ (det er Carlsberg, der står bag påstanden, red.)…

Dating.dk´s skodreklame

Hvem har nogensinde troet på denne reklame ? Man skal da være mere end ualmindelig dum for, at tro på, at hver 4. forhold starter på Dating.dk.
Altså det kræver jo først og fremmest at hver 4 dansker som er i forhold,  har en profil derinde - og samtlige af disse skal så indlede et forhold derinde..........Argh det sgu en lige lovlig vild reklame....Bla bla bla.......En total ringe reklame.........Altså tror ikke at 1 i verden har kunnet tro på det......

Herunder nyeste udvikling i sagen om denne latterlige reklame (stjålet fra Ekstrabladet) :


'Mere end hvert 4. forhold starter her' har score-centralen dating.dk igennem længere tid fremturet med i sine reklamer.
Men som DR's Detektor i januar afslørede, er det mildest talt en stramning af sandheden.


Kunne ikke dokumentere sloganets ægthed
Det har nu fået Forbrugerombudsmanden til at give dating.dk en opsang, og datingsitet dropper derfor sloganet.

'Erhvervsdrivende skal kunne dokumentere rigtigheden af reklameudsagn', lyder det i en pressemeddelelse fra Forbrugerombudsmanden. Han mener at sloganet udtrykker, at det er netop på dating.dk, at kærligheden for hvert fjerde par blomstrer. Det kunne dating.dk dog ikke dokumentere.
Ifølge dating.dk bygger påstanden på en international online-undersøgelse fra det engelske Oxford University. I januar fortalte manden bag undersøgelsen, Bernie Hogan, til Detektor, at dating.dk har pyntet gevaldigt på sandheden.


Kun 89 danskere med i undersøgelse
Ifølge Bernie Hogans undersøgelse har 26 procent rigtignok klikket sig til kærlighed på nettet, men der er tale om hele nettet - herunder sociale medier som Facebook og Twitter og dating-portaler - men ikke kun på dating.dk og andre datingsider. Faktisk har kun 38 procent af de 26 procent mødt hinanden på et datingsite, og undersøgelsen siger intet om dating.dk.



Kun 89 danske par har deltaget i undersøgelsen, hvorfor den slet ikke er repræsentativ for danske datere.

Dating.dk har erstattet sloganet med den mere neutrale vending: 'Kærligheden starter her', som Forbrugerombudsmanden har det fint med.

Tandbehandling vs bryst-kirurgi

Jeg har adskillige gange læst om kvinder som har fået lavet bryster på statens regning.
Begrundelsen har stort set hvergang været "lavt selvværd" og "dårlig selvtillid" pga deres grimme bryster. Men hvem udover dem selv og deres mand, er det der skal kigge på brysterne ?
Jeg tænker lidt på dem som har dårlige tænder og som ikke kan få 1 krone af staten, til udbedring af disse. Når disse personer smiler, så smiler de til alle mennesker og ikke kun til deres udkårne....Hvad med deres dårlige selvværd ?
Altså. Er kvinders bryster, som kun skal ses af et få-tal, vigtigere end folks tænder, som skal ses af alle ?
Forestil dig at du kun har halvdelen af dine tænder og at de resterende er grimme......Så smiler du sikkert ikke til alle du møder på din vej.......

Jeg mener at kvinden med grimme bryster, sagtens kan smile til en fremmed uden at denne fremmede opdager at hendes bryster ikke lige er de fineste makroner i kagedåsen.

Næh der må snart gøres noget.......Grimme tænder er invaliderende for personerne som har det..Jeg vil godt vædde med at rigtig mange ligefrem ender i en depression o.lign pga deres dårlige tandsæt......Og man er ikke altid selv herre over at de blir dårlige når man når op i alderen......
Og i dagens Danmark, er det ikke alle som lige har 50.000,- til at få tænderne lavet. Så hvad med om man snart fik tandbehandling smidt ind under skattebilletten.......

Plastik-kirurgi

Skræmmende at se kvinder som Annie Fønsby, Linse Kessler osv.
Gad vide hvad det er der får dem til at få foretaget den ene operation efter den anden. De kan da umuligt selv synes at de blir smukkere for hver operation ?
Er det mon på samme måde som med tatoveringer. Man får en og vil bare have flere og flere. Eller er det sådan at de synes, at operationen ikke har haft den effekt som de ønskede og derfor får foretaget endnu en, og så kører det ellers derudaf derfra ?
Gad vide om de selv synes at de er blevet smukkere end de var inden de begyndte med alle disse operationer.
Spørger man mig, så vil jeg sige at de er skræmmende dumme, hvis de selv synes at deres udseende er alle pengene værd. Altså hvem ved sine fulde 5, kan holde ud at kigge på sig selv med sådan et udseende, og samtidig vide, at man har givet mega mange penge for at være kommet til dette resultat.

Bøsse-Gustav

Haha hold kæft han er underholdende....
Ja altså, denne "dreng" kan da ikke andet end være skuespiller....Ingen og jeg gentager INGEN, kan da være SÅ bøsset ?
Men han er dælme underholdende at kigge på og at lytte til......Han kan sgu få en til at grine, lige fra leveren.....
Magen til homo-opførsel skal man sgu godt nok lede længe efter...
Læste forleden at flere siger at det er ren skuespil og at han slet ikke er den samme, når kameraerne er slukket. Jeg må indrømme at jeg gerne tror på dette, da man umuligt kan have sådan en opførsel konstant....


Nå uanset hvad, så synes jeg sgu han er oversjov.....Han er så tilpas dum at det sgu kan få os kedelige "normale" til at tænke "åh my fucking God".......Hahahahahahha det er humor i topklasse...

Madprogrammer

Madprogrammer her, der og alle vegne !!!!!
Hvorfor er det at man konstant skal bombes med madprogrammer ?
Go´morgen Danmark burde hedde "Morgen-mad"...60% af tiden i dette program handler om mad...Intet under at programmet er ret ensformigt....
Altså jeg gider ikke se alle disse mad-indlæg - det sgu for kedeligt..........

JV.dk. En avis uden indhold ?

Hvad sker der lige for denne net-avis.......
Siden hvornår er man begyndt at skrive artikler på 2 linier - og artikler som er om så bitte ting at det gør helt ondt ???
Altså overskrifter som "cykeltyv anholdt", "2 mænd anholdt for at lade vandet" osv osv....Ej ej ej - så mangler man sgu da vist noget at skrive om.........

Eller en artikel om at en af avisens praktikanter fandt en due som var fløjet ind i et vindue og praktikanten derfor var nød til at tilkalde Falck, som så kunne komme forbi og aflive den.
Er det fordi der intet sker i Esbjerg, eller er det bare et tegn/bevis på at denne avis er aldeles latterlig ? Eller er det bare blevet normalt at fylde aviser med lort ?
Altså for fanden JV.....

Har i virkelig intet at tage jer til, så burde i sgu fyre nogle medarbejdere, istedet for at fylde jeres avis med ligegyldigheder.....USERIØST