fredag den 27. april 2012

De indre svinehunde.

Fejlfinderne.

Som frådende hunde, kaster de sig over enhver lille fejl, som måtte blive begået.
De sidder i deres dunkle skjul, og venter bare på, at slå til, ved enhver given lejlighed.
De er landets moralske vogtere, som blot venter på at få lov til at stikke den moralske pegefinger i øjet på dig, og vise deres grimme ansigter for alle, som er uenige med dem og deres til tider ret bizzare holdninger.
Du kan lige prøve på at køre for stærkt. Du kan lige vove. at lave en ulovlig parkering, eller sætte et komma forkert, for så skal du nok få med dem at bestille.
De om nogen, ved hvad der er rigtigt og forkert - og de kunne aldrig selv komme i tanke om at begå fejl - det kan du være 100% på. Og hvis de går ind for ulovligheder, så ved de godt hvordan de skal retfærdiggøre det, så det pludselig ikke er ulovligt mere - i hvert fald i deres egen verden.
De sidder klar, dag ud og dag ind - døgnet rundt. De skal nok fortælle dig, hvis du er forkert på den - for dé ved hvad der skal til for, at få alt til at fungere - og er du ikke enig med dem, så skal de nok svine dig til, så du kan mærke at de har ret. De skal nok, hvis du er det mindste i tvivl, fortælle dig hvor skabet skal stå og hvordan landet skal ledes.

De er der allesammen.

Der er de røde og der er de blå....Jeg taler ikke om børnehave-stuer, selvom det unægteligt virker sådan. Men nej, jeg mener her, rent politisk. Og de er fjender, som i en krig. Deres indre kommer ud i fuld flor - deres grimmeste og mest ækle og usympatiske sider vises frem, som sættes der en ære i at være det mest ekstreme, eller usympatiske menneske.
Der er også de frelste, som gerne så, at vi alle sad i en stor rundkreds og delte alle vore værdier lige over, så vi alle ville være "lige" og som mener at en "krammer" kan kurere selv de værste lidelser som hungersnød og kræft og endda stoppe krige.
Dem som rigtig gerne vil skrive, som om, at de har opfundet den dybe tallerken, men som falder fuldstændig igennem via deres helt igennem naive livssyn, eller manglende viden, er der også.
Og så er der de neutrale, eller "den tomme fyld" som tror, de tror, eller tror at de synes.....Dem som bare er til for, at være utålelig dumme, og dem som desperat prøver, at være sjove.
Der er også en håndfuld saglige personager, som sætter sig ind i sagerne - men der er langt mellem dem.

Der er plads til alle....Men du står alene........Og er du hykler, er du mere end velkommen.
Stedet hvor ordsproget "gør som jeg siger og ikke som jeg gør" gir god mening.

Stedet hedder "Nationen" og findes på www.ekstrabladet.dk

tirsdag den 24. april 2012

Fy for satan da !

Du stinker af sæd.

At stå frem og fortælle at man har ladet 101 fyre bruge sine huller er sgu da for klamt. Og hvordan fanden kan man overhovedet finde 101 fyre, som gider ordne en klamt kost som hende Helene Marie Brixt? Hun minder jo mest om alt, om en udslidt havnearbejder.
Altså hvis jeg havde ordnet hende, så ville jeg sgu sørge for at det blev en velbevaret hemmelighed - for lækker er hun sgu langt fra. At prale med at have kneppet hende, svarer jo til at prale med at have været sammen med Linse Kessler, eller Ulla Terkelsen.
Ligeså underligt er det at Lucas Grahams trommeslager, står frem og siger "jubii det lykkes - nu har jeg også kneppet med hende" - ja velkommen i den knap så hemmelige eller exclusive klub, fjols . Ja det er der sgu da ikke noget vildt i  - alle kan jo komme op i de huller.  Men det var sikkert glat deroppe. Ingen praler da heller af at kunne cykle - DET KAN VI ALLE din spasser.


Hvordan kan man få så meget spalteplads ( ja ordet passer egentlig godt - spalte ) fordi man har åbnet sit skræv og sagt "kom og tag mig fyre" ??? Ja det kan da kun være fordi verden skal se hvor klam hun er.
Kender hende ikke, men efter at have læst om hende, flere gange, siden hun lod sit sikkert ganske store hul udnytte, synes jeg hun virker en smule (underdrevet) dum og klam.
"Næste gang tager jeg 200" udtaler hun.....Ja god fornøjelse. Spise her, eller tag med hjem ?
Men har man ingen evner og har man intet at byde på - så kan man da bare lade sig kneppe til berømmelse. Tror jeg vil give fidusen videre til min egen datter......Hold da kæft hvor er verden syg........Og de næste kneppe-berømtheder, blir sgu sikkert nogle af dem vi allerede kender fra et af de mange realityprogrammer.
At prale af at ha stillet sit skræv til rådighed for 101 som ikke har kunnet få andet og bare har tænkt "wauw fisse", er sgu klamt og lavt....
"Nå Christian - hva laver din datter ?" "Hun knepper og sutter din søn, fætter, nabo, naboens nabo og dem nede fra dranker-skuret"...
Helene, du lugter kraftedme af sperm og sur pik.
En skændsel for kvindekønnet.
Dine forældre må være stolte.