fredag den 9. marts 2012

Make-up VS kirurgi

Endnu et indlæg om plastic-kirurgi.
Ja hvorfor egentlig det ? Fordi jeg synes at de kvinder som gennemgår disse operationer ofte ser direkte skræmmende ud.......

Make-up eller kirurgi ?

Ja jeg ved da godt at der også findes solstråle-historier, men synes nu alligevel at det er at gamble på højt plan med sit udseende....Især når man tænker på hvilke mirakler make-up kan gøre....
Make-up kræver så bare at man gider bruge tiden på at lægge det - men i det mindste så er det noget som man kan tage af igen - til forskel for et plastik-næb, som f.eks Linse Kessler og Annie Fønsby render rundt med. Puha gad vide om der ikke render en vis and rundt i Andeby og er pænt misundelig på de 2.

Make-uppens underværker
Ja make-up kan få en røv til at skinne som en sol.

Kirurgiens ofre
Kan det virkelig være rigtigt, at disse kvinder selv synes at operationerne har gjort dem smukkere ?
"Gud hvor må de bare ha været grimme før så" er min tanke.
Tag dog et eller andet make-up-kursus, frem for at lade en skamfere dig.


torsdag den 8. marts 2012

Ligestilling...Min bare r**

Hvad vil i ha´?
Idag er det kvindernes kampdag....Men hvad er det lige kvinderne så gerne vil og som de misunder os mænd ?
Jeg kunne forstå hvis det var vores forstand, men det er vist noget helt andet. Noget med løn osv......
Men tager de "hele pakken", eller er det kun de gode ting de vil have ? Tager de også den pakke som hedder "købe blomster og chokolade til kæresten", "skifte olie på bilen", "gå efter benzin, når vi i øsende regnvejr løber tør på motorvejen", "inviterer på middag i byen - og betaler", "giver drinks i byen", "inviterer på biograftur" ?
Ja jeg ved da godt at nogle kvinder gerne ordner disse ting - altså kvinder som laver mandetingene - --- disse kvinder er dem vi kalder betonlebberne.....
Nej, jeg kan forestille mig at det det er højere løn og mere magt, de gerne vil have.
Men se lige hvordan det går for vores første kvindelige statsminister....Puuuuuuuuh - shame on you women...... Ikke ligefrem noget som fremmer lysten til ligestilling..

Missoirer.. Hvad sker der for jer SF ?
Altså der ér nu engang forskel på mænd og kvinder. Men nu har jeg sgu set det med - en "missoirer". Det kan bare ikke være seriøst, når SF kommer med et forslag om sådan en ting, så kvinderne kan stå op at tisse.
Havde det ikke været for årstiden, så ville jeg sgu være sikker på at det var en aprilsnar. Ja det kan det jo for så vidt sagtens være - for når de kommer med så useriøst forslag om en missoirer, så kan de sgu lige så godt komme med et forslag om at flytte aprilsnar til en anden dato også.
Altså nú må i kraftedme tage jer sammen SF......Blir da helt pinlig på jeres vegne.
Er i klar over hvor ødelæggende det er, at tænke på, at kvindernes toiletter på diverse fodboldstadions, er fyldt med kvinder som står skrævende indover et missior, med en fadbamse i den ene hånd og en smøg i den anden, mens de står og sukker "åååårh det var sgu godt" ??????
Hvad blir det næste ? - at kvinder kan forlange at blive født med et vedhæng ?
Og skal vi mænd nu til at have menstruation ?
Hurra for forskellen
Gad vide hvornår ligestillingen kommer for mænd også......Hvornår begynder diskoteker at give fri adgang og fri bar for mænd ? Hvornår blir det gratis for mænd, at gå i swingerklubber ?
Altså comon kvinder. Accepter at der er visse ting, som bare er som de er........Og sæt hellere pris på de fordele som i faktisk ofte har.
Jeres løn er måske et par % under mændenes, men i betaler heller ikke en skid - det gør mændene jo :-)
Hurra for forskellen.......

tirsdag den 6. marts 2012

De kære rockere.

Ny likvidering
Så er der gang i den igen.....
Rockere eller folk med rockerrelationer, som likviderer hinanden.
Denne gang er det gået udover pusheren, som i sin tid var indblandet i Rigmor Zobel - sagen.
Han blev likvideret med 4 skud i morges, i døråbningen til sin lejlighed.
Disse rockere fylder sgu efterhånden ret meget i stort set hele landet - og ikke mindst i medierne.
Hvorfor er det lige at disse samlinger ikke kan helt forbydes ?

Nåja man kan vel være glad for, at det i det mindste er dem selv de er igang med at udrydde. Så får vi da ryddet op i den bunke af mindrebemidlede individer. Men desværre så kommer der bare nye til, hver gang nogen blir begravet.

Antidepressiver
Synes det er lidt sjovt, at disse seje fyre meget ofte er personer som er på antidepressiver.
Ja jeg tror sgu også at jeg selv ville blive ret paranoid hvis ikke jeg vidste hvornår der ville flyve en håndgranat gennem vinduet, eller om bilen ville eksplodere når jeg drejede nøglen.
Men de er jo så seje - så hvorfor har de så stort et medicinforbrug ?
Ved ikke hvor jeg har det fra, men kan bare huske at jeg læste det engang - altså det med deres forbrug af diverse antidepressiver.

Respekt/frygt
Hvad er det egentlig de får ud af at sprede frygt ?
Er det fordi de har dårlig selvtillid og lavt selvværd, at de altid er i flok ?
Kender de forskellen på respekt og frygt ? Tror de at folk respekterer dem, når de flytter sig på gaden ? ---- ved de ikke at dette nærmere er frygt og fordi de ikke gider deres lort ?
Men ja. Kan man ikke blive accepteret for den person man er, så kan man da altid påtage sig en rolle og se om man ikke kan score lidt respekt på facaden. Og går den heller ikke, så kan man bare blive rocker og sprede lidt frygt i stedet for.......Så kan man da noget.

Bange ?
Gad vide hvordan de egentlig har det, når de er alene om aftenen ?
Mon de farer sammen, når de hører døren i opgangen gå, midt om natten ?
Mon de skider i bukserne, hvis man fyrer et kanonslag af, foran deres vindue om natten ?
Mon ikke de ofte synes at det er nedern at de ikke kan tage en rolig aften på en restaurant sammen med en pige uden, at vide sig sikker på om de kan sidde der i fred ?
Hvordan mon det er, at man overfor sine såkaldte "brødre" ikke kan vise hvad man føler, uden at man er en tøsedreng ? Jeg mener - hvor fedt er det at man altid skal have en facade på, som viser at man ikke er bange, ked af det, eller at man er i besiddelse af følelser ?

Broderskab ?
Er det det såkaldte "broderskab" der gør, at de søger ind i klubberne/banderne ?
Er det et manglende tilhørsforhold ?
Men hvor meget er dette broderskab egentlig værd, når alt kommer til alt ?
Jeg har da tit hørt om medlemmer som ikke får lov at "smutte" uden først at skulle betale en formue osv.
Er det dét man forbinder med venskab/broderskab ?
Er man i virkeligheden ikke bare "brødre" sålænge man er 100% enige med hinanden og gør som "lederen" befaler ? Ergo er der kun plads til "lederens" vilje, og alle andre er bare en form for lakajer, som render ærinder.

Rockere har altid undret mig. Jeg vil sgu personligt hellere accepteres og respekteres, for den person jeg ér og ikke for den person, som jeg lader som jeg er.

Forbyd disse ulovlige samlinger og tving dem ud på arbejdsmarkedet..De må jo kunne et eller andet - om ik andet så pakke ledninge-clips...
Måske man skulle foreslå TV3 at de kunne lave et nyt reality-program, kaldet "Rockerne" hvor det i al sin enkelthed går ud på at deltagerne skal plaffe hinanden i smadder.

Gad vide om ikke mange af dem ofte tænker "Fuck man - dette er sgu ikke lykken".

mandag den 5. marts 2012

Facebook. En illusion ?

En illusion
Den har været genstand for mange artikler i mange aviser. Status-opdateringen på Facebook.
Opdateringerne fortæller hvad man laver, hvem man er som person osv osv. Eller gør den ?
Ofte fortæller den vel nærmere hvem/hvad folk tror de er, eller hvordan de ville ønske de var - altså en ren illusion.
Dette indlæg er ikke nogen kritik, men jeg synes bare jeg ofte jeg tænker "bla bla bla" når jeg f.eks ser folks opdateringer og er da sikker på at mange tænker det samme, når de ser mine.


Statusopdateringerne
Statusopdateringen kan bruges på flere forskellige måder.
Der er mange "typer". F.eks "se mig, se mig", "giv mig lidt ynk", "giv mig bekræftelse", "jeg oplever en masse", "jeg har en større diller end dig", "jeg er mega aktiv", "citat-rytterne", "synes godt om", "jeg er enig", mit liv kører for vildt", "jeg har mega mange venner" osv osv.
Ja der findes naturligvis mange andre former at bruge opdateringerne på, men fælles for alle måder er at man søger at fortælle noget, eller at opnå en form for kontakt ?

Mange bruger Facebook rigtig meget og skriver rigtig mange statusopdateringer hver dag.
Ja nogle skriver jo nærmest om alt de oplever - "jeg er sulten", "uhm det smagte godt", "dejligt at træne lidt", "så er opvasken klaret" osv..........
Hmmmm hvad er det præcis afsender vil have ? Skulderklap for at tage opvasken ? Eller at folk skal tænke "nøøøj han/hun er aktiv, når han/hun træner" ?
Jeg tænker mere "så spis dog - fjols" - "Dygtig - du kan vaske op", "jamen så træn - bare jeg slipper".

Hvorfor er det lige at mange "tjekker ind" hver gang de letter deres røv, fra et sted til et andet ? Er det for at fortælle "jeg sidder altså ikke derhjemme - jeg oplever rigtig meget" ? Hvorfor er det så vigtigt at fortælle andre hvad man lige laver lige nu......


Hvorfor ?
Hvad er det i virkeligheden folk bruger Facebook til....Er det til at holde kontakt ? til at få opmærksomhed ? til at fortælle at de er noget som de i virkeligheden ikke er ?
Og hvad er det der gør, at mange har 500 venner på deres venneliste, når mange af disse aldrig kommer udenfor en dør og måske i virkeligheden aldrig har mødt mere end 10% af dem som optræder på deres liste ?

Er Facebook i virkeligheden ikke med til at vi gør hinanden misundelige ? Jeg mener - kan man ikke tit få den tanke at alle andres liv er meget mere meningsfuldt end ens eget ? Ja selvfølgelig kan man også tit få den modsatte tanke og tænke "jøsses - get a life".


Et reelt billede ?
Er Facebook stedet hvor alle kan lide hinanden og hvor alle er smukke og hvor alle er gode ?
Jeg mener - jeg har aldrig i real life, hørt nogle få ligeså meget ros, som de gør på Facebook og jeg har egentlig heller aldrig oplevet nogle som er så fornuftige som alle de citater de altid poster.

Gir Facebook et reelt billede af hvordan folk er i virkeligheden ? Eller gir det mere et billede af hvordan folk ville ønske de var ?
Prøv at kigge lidt på din egen "opførsel" på Facebook. Gir du et reelt billede af hvordan du er i virkeligheden og hvordan du har det, eller får du det til at lyde som om at livet er lidt federe for dig, end det i virkeligheden er ?

Facebook er så stor og har så meget fat i folk, at man jo nærmest er bange for at ryge i "glemmebogen" hvis ikke man deltager ?

Jeg bruger selv Facebook meget og tror egentlig at jeg gør det, fordi det ligesom er "verden på nettet".
Det er der man kan finde alle de andre, samlet samme sted.......
Hvilken type af bruger jeg er og hvor ærlig jeg er på Facebook, er en statshemlighed.

Ja dette indlæg afføder nok flere spørgsmål end svar, men Facebook er altså en underlig ting :-)


søndag den 4. marts 2012

DPD. Verdens dårligste kurér-firma

Ventede forgæves
Jeg vil gerne dele en oplevelse med jer. En oplevelse som jeg fornylig havde med kurér-firmaet DPD.
Jeg havde bestilt nogle varer i England..........Jeg havde et track & trace nummer, så jeg kunne følge min pakke på nettet - jeg kunne altså se hvor langt den var.
Jeg ser om morgenen at pakken er ude til levering, og derfor blir jeg hjemme den dag for, at være hjemme når chaufføren kommer......
Tiden går og der kommer ingen.....Jeg tjekker igen på nettet og ser til min overraskelse, at pakken pludselig står som leveret 1 time tidligere. Men what - jeg har ikke fået nogen pakke....

Løgnagtig chauffør
Jeg ringer til kundeservice og forklarer dem at jeg da ikke har modtaget nogen pakke.
De undersøger sagen og siger at chaufføren har sat pakken et sted - da jeg jo har givet fuldmagt til dette.
What, igen. Jeg har ikke givet fuldmagt til noget som helst. Men nå - hvor er pakken så stillet ? Jeg bor på 3. sal, så den må jo stå ude foran min dør så - men nej. Og under kældertrappen - nej. Og hvorfor fanden har chaufføren ikke ringet på hvis nu han alligevel har været her ?
Jeg beder dem tjekke med chaufføren hvor han har stillet pakken.....De undersøger det og vender tilbage og siger at chaufføren lige vil komme forbi og vise mig hvor den står.....Men nej - der kom ingen chauffør og han kunne tilsyneladende ikke fortælle hvor han havde stillet den.

Løgn igen
Nå, jeg stod så med en pakke som var forsvundet og måtte ringe til mine engelske leverandør, som jo så måtte sende mig en ny og selv ordne deres mellemværende med DPD.
Jeg sidder endnu engang og venter på pakken - den nye.......Jeg sidder fra kl 8.00 om morgenen og venter og render samtidig rundt med dør-telefonen i hånden, hvis nu chaufføren skulle finde på at ringe på, istedet for bare at gå ind i opgangen. Det meste af tiden sidder jeg i køkkenet hvor jeg kan kigge lige ned på p-pladsen.
Men hovsa - pludselig så står pakken som "forsøgt leveret" på nettet.....Der står at chaufføren har været her og at han ikke kunne komme ind pga han skulle indtaste en kode for at komme ind......Endnu engang løgn og latin. For det første er døren i opgangen ikke låst, før efter kl 19.00 og for det andet har der jo slet ikke været nogen og ringe på, eller noget.

Ligegyldig kørselskontor
Jeg ringer til deres kundeservice endnu engang. De giver min et tlf-nr til afdelingen i Kolding.
Jeg ringer dertil og blir mødt af en medarbejder, som nærmest er pisse ligeglad og næsten siger at det er mig der er fuld af løgn, da jeg forklarer ham hele forløbet. Chaufføren har jo været der når han påstår det, får jeg at vide.
Jeg forklarer bl.a at døren ikke er låst før kl 19.00 om aftenen, så det kan jo ikke passe at pakken er forsøgt leveret og at chaufføren ikke kunne komme ind. Til det, siger medarbejderen "det skal jeg ikke kunne sige" - NEJ men det kan jeg sgu.

Selvhenter 70 km væk
Jeg får at vide at de kan komme med pakken om mandagen - altså først efter weekenden......Men skal jeg så for 3. gang sidde og vente forgæves en hel dag, og derefter fyldes med løgn igen ? Nej du kan tro det skal være løgn......
Jeg vælger at jeg om aftenen, selv henter pakken, 70 km herfra. Fedt at bruge sin fredag aften på det - NOT.
Jeg blir mødt af en medarbejder på kontoret, som siger "den pakke har jeg hørt rigtig meget om" da jeg om aftenen tropper op for at hente den......Jeg forklarer ham kort om hele forløbet og han ryster på hovedet og siger "ja chaufføren har da slet ikke forsøgt at levere den"

Aldrig mere DPD
Magen til ringe firma, skal man da godt nok lede længe efter. Chaufførerne kan jo sige hvad de vil og bare udfylde deres sedler som de vil."Forsøgt leveret", "afleveret til naboen, efter fuldmagt" osv osv osv.
Jeg er begyndt at undersøge hvilke firma der leverer varerne, inden jeg bestiller dem og jeg forsøger så vidt muligt at undgå dem som bruger DPD.

Stjæler chaufførerne ?
Jeg kan ikke lade være med at tænke "hvor er min pakke egentlig"- den første, som chaufføren påstod var sat et sted......Den må jo være et sted....Og eftersom chaufføren slet ikke har været her forbi, så må han jo have smidt den af i en grøft, eller stjålet den selv.

Se iøvrigt deres trustscore og en masse anmeldelser af deres service, på
http://www.trustpilot.dk/review/www.dpd.dk. Skræmmende læsning.