tirsdag den 26. juni 2012

Lukker og slukker ? Lækker nyhed.

Tid til årets absolut bedste nyhed.
Nej TV-2 stopper ikke med at fylde aftenens sendeflade med gen-genudsendelser. Nej Linse Kessler har ikke fundet sin manglende forstand. Nej folk er endnu ikke stoppet med hele tiden via "tjek ind" på Facebook, at fortælle hvor de er og nej solen er ikke på vej og jeg har ikke ferie.
Men en nyhed som kan slå alt andet, er igår nået frem til mine øregang........og her får du den :
På DPD´s hjemmeside står der :

Skal du modtage en pakke sendt med DPD?

Fra den 25. juni leverer DPD Danmark pakker til erhvervs- og privatmodtagere via Post Danmarks distributionsnet.
Er du privat modtager, bliver din pakke afleveret hjemme hos dig. Hvis du ikke er hjemme, når postbuddet ringer på, lægger vi en seddel til dig om, på hvilket af Post Danmarks 700 posthuse og -butikker du kan hente din pakke.Citat slut

Jaaaaaaaaa så kan det sgu da ikke blive meget bedre. Eneste minus er så, at medarbejderne blir spredt ud over andre virksomheder.....Ja okay, man kan jo bare håbe at de ikke tager deres indstilling og service med over i noget andet - men det tillader andre virksomheder næppe.
Kan lige se for mig at en tidligere chauffør fra DPD, søge job hos et andet kurérfirma eller postdanmark. Deres ansøgninger kan da ikke andet end blive smidt helt ned i bunden - for magen til ligeglade, løgnagtige og dovne medarbejdere skal man sgu lede længe efter. Er du i tvivl så kig her http://www.trustpilot.dk/review/www.dpd.dk

Nå ikke mere bræk fra mig om DPD - de er forhåbentlig på vej til en udslettelse i Dk. I hvert fald ser det ikke ud til at de mere leverer noget som helst :-)