fredag den 20. juli 2012

Ferien som blev væk. Massemord, e-rygning og efterlyst idiot.

3 uger er gået....Ferien er ved at være slut......
Og hvad fik man ud af den......Hmmmm fritid......
Den første uge var fino. Vejret var ret godt og vi nåede da også en tur i Zoo, en tur på stranden og var i skoven og grille osv.....Men 2. og 3. uge har da været lige til at arbejde i. Har stort set ikke lavet en skid og vejret har overhovedet ikke været "ferie-agtig".....Så rent spil af ferie-dage......
Jeg havde set frem til denne sommerferie med længsel, da jeg på jobbet var ved at føle mig ret slidt. Og ja - jeg har da også fået slappet af i ferien, men føler sgu alligevel at det er rent spild at bruge sine feriedage, når vejret alligevel ikke er til en skid.


Konen er startet på arbejde igen i denne uge, så den har bare stået på ingenting herhjemme. Jo jeg har da set lidt Tour De France - det er jo sådan noget man kun gør, når vejret stinker......
Doping, doping og doping - og pinlige undskyldninger som forgiftning og hva ved jeg...Schleck du er en nar ! Og Chris Anker Sørensen, du er sgu sej nok. Flot præstation, som nok ingen havde regnet med.Men hold fingrene fra hjulet når du kører - det gør naller at rive eger af, i fart.


Vi er på udkig efter et hus og har kigget på nogle stykker....Specielt 1 har vores interesse.....Så nu ser vi.
Vi skal kigge på endnu et, i morgen. Vi har tidligere booket en tid, men mægleren ringede dagen før og sagde at det var blevet solgt. Men nu er det så ikke solgt alligevel og vi skal se det i morgen.

Jeg har nej, eller doven-hatten på..Jeg har ikke gidet skrive på bloggen - har jo ikke oplevet noget......Og nej - jeg gider sgu heller ikke på arbejde igen på mandag. Jeg vil ha min ferie tilbage.
Jeg har opholdt mig en del på et e-ryger-forum de sidste par uger - går jo meget op i min "dampning" og prøver hele tiden nyt udstyr og laver mine egne varianter i rygevæsker/e-liquids. Det er min nye "hobby" lige for tiden.....Der findes jo ikke noget bedre end et dampudstyr, som gir en lækker smag og en kææææmpe dampsky.


Batman.....Ja man tør jo ikke engang gå ind og se den nye...Har lige set på forsiden af ekstrabladet.dk at en idiot er gået amok til en premiere i Colorado og har skudt vildt om sig. Indtil videre er 14 døde og 50 såret. Kors - sikket fjols. Der render sgu godt nok nogle psykopater rundt.


Mand overfalder buschauffør......En mørklødet mand i 50erne banker umotiveret en kvindelig buschauffør med en genstand som kunne ligne en jernstang pakket i en hvid plastikpose. Sådan et møgsvin. Jeg ville med glæde knippel-prygle svinet hele vejen ned til grænsen, hvor andre så kunne tage over indtil næste grænse.
Svinet ses herunder. Der er tale om 54-årige Milos Petrovic som er serbisk statsborger.
EFTERLYST.


Og hvad sker der lige. Uuuuh rutschebanen i Lalandia er såååååå farlig......Tja man kan ved få piskesmæld i radiobilerne, Og på paintball-banen får man store blå mærker......Er det ikke bare sådan hvis man vil prøve noget med lidt fart og spænding ????? Vil man være 100% sikker på at komme sikkert frem, så gå i biffen ----- eller nåh nej - heller ikke det, er sikkert.....
Men altså....Der er sgu en risiko, når man prøver ting med fart o.lign........Men klart at man gerne lige vil i medierne - og lige tørre den af på andre....Og kan man også få lidt erstatning, så er den jo helt fjong.....


Nå jeg skal videre.......Hov forresten.....TV2 stinker stadig, med deres evige genudsendelser.....Station 2 i bedste sendetid ---- man har bare set afsnittene 2-3 gange før. Det samme gør sig næsten gældende med alt de viser....Det sørme godt at de blev til en betalingskanal ------------ NOT.

Rodet indlæg ? Ja og.......

Nå.....I´m out..............>>>>PUF<<<<