søndag den 11. august 2013

Hvor er DK på vej hen ?

Halal-kød, ingen svinekød i institutioner, drop Dannebrog,
Nogle af de ting jeg har hørt om den seneste tid.....
Jeg blir harm, når de i visse institutioner vil forbyde svinekød, fordi der sidder muslimer som ikke spiser det. Der sidder også danskere som ikke spiser halal-slagtet kød. Giv lige danskerne plads i deres eget land, tak.
Halal-kød....Som sådan iorden, hvis dyret er bedøvet ved slagtning. Men nu kræver de sgu at de vil have halal-slagtet kød, hvor dyret IKKE er bedøvet ved slagtningen. Fucking barbarisk mishandling af et dyr.....
En kammerat af mig foreslog at de så også indførte halal-operationer på sygehusene. Super god idé ---- noget for noget.

På BT.dk læste jeg forleden --->> citat
Dannebrog som vi kender det kan være historie, hvis Menneskerettighedsdomstolen stadfæster en dom fra 2009. Ifølge 37 juraprofessorer er alle religiøse symboler nemlig truet som følge af dommen. Det skriver Kristeligt Dagblad torsdag.
--->>Citat slut


Det med flaget er dog opstået, efter at en mor i Italien klagede over at hendes datter skulle undervises i et klasselokale hvor der hang et kors på væggen.....Men det kan som beskrevet, ende ud i at kristne symboler skal fjernes ---- og Dannebrog bærer jo et kors.......AMEN !

STOP nu.........Er man kommet til landet, så må man fandme finde sig i hvordan VI lever her, eller fise a helvede til igen. Det er sgu ikke meningen at vi skal tage en stak fremmede ind, som så skal begynde at overtage det hele og bestemme hvad vi må her......Ud på en ø med dem som vil lave deres eget lille nye samfund - og lad dem som kan indordne sig under vores normer, blive og hygge sig med os andre.
Skulle Dannebrog en dag - hvilket jeg nægter at tro, blive forbudt visse steder, så lover jeg at min bil blir lakeret med 1000 Dannebrog og min have vil komme til at minde om en større børnefødselsdag, med flag overalt.

Nej tak til islamisering af vores samfund.......