lørdag den 17. marts 2012

Havearbejdet, som forsvandt. Og dukkede op igen.

Lige et indlæg fra mobilen.
Det lørdag, klokken er 22.00 og jeg ligger allerede i sengen og konen ligeså. Tror det er første gang i 20 år jeg er i seng på dette tidspunkt.
Vi er hos svigermekanikken og efter en længere jagt på strøm til hhv. min mobil og konens iPad, så ligger vi her som 2 gamle trætte net-afhængige bumser, hvor vi burde sidde og hygge med hendes familie. Faktisk så burde vi sgu skamme os.


Egentlig så skulle vi også ha hjulpet i haven, men vi kom lidt sent herop. Fandens også - havde set frem til efterfølgende snotnæse og rygsmerter. Men havde nu også iklædt mig mit stiveste puds ( cargobukser og King Diamond t-shirt ) og det er vel nærmest blasfemi at arbejde i denne påklædning.
Men nå det var skam også fedt nok at se de andre arbejde lidt, mens jeg selv gik rundt i haven og tog lidt billeder.
Go mad blev det som sædvanligt til - og rigeligt af det.. og ja nu ligger vi sgu her og danderer den.

Update søndag.
Ja så gik den ikke længere. Op kl 10 og igang med havearbejdet.
Men så kom regnen. Så det blev kun til et par timer og nu står den så istedet på kaffe og kage resten af dagen. Men hvem kan ikke også bruge det, en regnvejrs-søndag.


fredag den 16. marts 2012

Føtex - gør ikk en skid for mig.

En industri for sig selv
Man kommer ikke udenom dem - reklamerne.....Her tænker jeg så mest på tv-reklamerne.
De fylder en forfærdelig masse på f.eks TV2.....


Reklameblokke her og der og mellem hver eneste udsendelse, om så det er en udsendelse på 10 minutter. Jeg har ikke styr på hvor mange minutters reklame TV2 viser i døgnet, men det er med sikkerhed en fandens masse.
Tv-reklamer er en industri for sig og mange aktører skaber sig ligefrem en karriere af at deltage i disse, og lever godt af det. Ja og mange Hollywood-navne og kendte sportsudøvere er endda røget med på legen også - hvilket var utænkeligt for bare 10 år siden. Dengang ville man sige "han har solgt ud" hvis en kendt var med i en reklame.

Førhen var en tv-reklame en lille latterlig ting, som nærmest lignede noget "hjemmevideo", men nu har en middelmådig reklame samme budget som en gammel "far til 4" film - og de bedste, det samme som en dyrere dansk spillefilm..

Smut nu bare ud af mit tv
Nogle elsker man - andre gør en irriteret.
F.eks så synes jeg at Føtex-reklamen er fucking irriterende. "Føtex er sej - vi gør mere for dig" Jamen så LUK DOG RØVEN !!!! Nej Føtex - i gør intet for mig - lige bortset fra, at hæve mit blodtryk.
Den reklame er en af dem jeg simpelthen dropper - på den måde, at jeg skynder mig at slukke lyden hver gang den kommer. Er ikke sikker, men er det ikke ham der Henrik Dahl, som lægger stemme til ? Hvorfor er han så skide irriterende, lalleglad og direkte barnlig at høre på - manden har jo levet med en depression i flere år. Ønsker dig alt godt, men bliv for helvede væk fra mine reklamer.
TDC- reklamen med de 2 naturister...Aaaaargh kend lige jeres jeres besøgstid. I var okay i starten, men nu må i dælendytme godt smutte ud af mit tv igen.


SPAR....Jamen nu ved jeg snart ikke hvad jeg skal sige.....Er det fordi at de skal se ud som en discount-butik, at de laver super discount reklamer, som er så ringe at man får kvalme ? Kedelige grå mennesker, med den ringeste gejst og påklædning, skal man dælme da lede længe efter. Det er nok den reklame med det laveste budget, af alle dem som kører pt. Og desuden er SPAR ikke billige.
BREVGULD.....Nej nu må i sgu styre jer. Mener i virkelig jeres reklame seriøs ? I er jo totalt "lost". Superdårligt synkroniseret og i det hele taget en virkelig ringe reklame.
BANKER og FORSIKRINGER....Ringe alle og en......De er fulde af crap og prøver at lyde vild pålidelige. Gå ind for at veksle dine penge og kom ud med en håndfuld aktier i en krak-truet virksomhed.
Nogle reklamer, gør ligefrem at man IKKE vil handle det pågældende sted. Et eks er førnævnte Føtex - jeg magter dem simpelthen ikke.

I må gerne være der
Jo jo der findes da også nogle som er ret sjove.......F.eks så synes jeg at T-Hansen har lavet nogle gode nogle. Og DSB med Harry var da også gode engang - men den er efterhånden også ved at være en anelse for slidt.

OK-benzin....Haha der er sgu også nogle sjove nogle...... Den med de lange fødder, eller basket-næserne. De er sgu ret gode og anderledes...
Ja og CALLES reklamer er sgu da også lidt funny synes jeg..."Strandvejskarameller" haha....
DANSKE-SPIL.....Der er så meget kvinder ikke forstår. Nogle af de bedste reklamer overhovedet. Og så er de endda sandfærdige.

Ja vi kommer ikke udenom dem. De er kommet for at blive - på godt og ondt. Og heldigvis er mange af dem ret opfindsomme - de skal bare lade være at slide dem helt ned, inden de kommer med nye. Og sålænge reklamerne er mellem udsendelserne og ikke midt i dem, så kan jeg leve med det.


onsdag den 14. marts 2012

Er det hvad vi kan få for licensen ?

Det er 5 dage siden mit sidste indlæg på bloggen.......På de 5 dage har jeg mange gange tænkt "det skal mit næste blogindlæg, handle om". Det har været når jeg enten har set noget i tv, eller læst noget på de forskellige net-aviser. Men der har ikke været noget hvor jeg synes at jeg kunne skrive noget særlig fyldestgørende, eller noget hvor det ikke bare ville opfattes som en sønderlemmende kritik....

Jan Fog
Jeg havde i tankerne at lave et indlæg om Jan Fog - eller skal man bare tage skridtet og kalde ham Jan Fjog, for manden er sgu et kapitel for sig. Jeg så udsendelsen "Liebhaverne" hvor Jan Fog besøger Stig Tøfting og krummede flere gange tæer og tænkte "det laver jeg et indlæg om" men synes alligevel ikke at der var nok i det - så det blir kun til et par linier om ham......


Stig Tøfting viser Jan Fog rundt i sit hjem. Da de står for trappen og skal til at gå ovenpå, siger Jan Fog noget i retning af "nå i har opholdsstuen ovenpå ?" hvortil Stig svarer "nej du har lige set stuen. Så du den ikke ? og Jan Fog svarer så ".......jo jeg så godt ......stuen. Jeg er hurtig og ser nærmest fotografisk". Haha det var lidt pinlig, for det var tydeligt at Jan Fog slet ikke vidste at han havde set stuen og han så også ud som om han kom fra en helt anden planet.
En anden morsom ting, var da han så at der lå en stak af Stig Tøftings selvbiografi på en reol. Jan Fog udbryder noget i retning af "Nå der er din bog jo. Den har jeg læst - jeg følger jo lidt med".....Han så så tilfreds ud, med sig selv........Og da de senere sidder og taler om hvordan det er at stå på et stadion foran 40.000 publikumer siger han at han gerne ville prøve dét bare 1 gang - "at stå der med mine blåfrosne knæ". Jeg var ved at få kaffen galt i halsen da jeg så det for mig. Forestil dig lige Jan Fog, stå der i fodbold-outfit under nationalsangen - hvilket syn.
Nå det er jo nok svært hvis ikke man selv så programmet. Men damn hvor var han i grunden skide pinlig i lige præcis dette program. Han lignede en som var totalt på udebane under stort set hele udsendelsen.

TV2
En anden ting, som jeg studser lidt over er, at TV2 jo er blevet en betalingskanal. Burde vi så ikke få lidt mere end de hidtil har budt på ?
Sendefladen er fyldt med genudsendelser.....Og det er ikke kun udsendelserne om eftermiddagen, men også det de sender på de bedste tidspunkter. De sender jo konstant "Alarm 112" og disse har været sendt før - både om eftermiddagen og om aftenen. Nu sendes de så endnu engang - og endda om aftenen.
Live fra Bremen, genudsendes i en lind strøm igen og igen.....Det samme kan man sige om serien "Venner".
Programmet "Argh det gjorde jeg bare ikke" og snart "Zulu kvægræs". Programmer som først er prøvet af på TV2-Zulu blir nu flyttet over på TV2 fordi de havde et tåleligt seertal på Zulu....
Nej TV2 - i kan sgu for min skyld pakke sammen. Og var det ikke fordi at i er tvunget ned i Yousee-pakkerne, så var i sgu blevet fravalgt her, da i gik over til betaling.

Jean Michel
X-factor og Ekstrabladet - ja disse er jo nærmest gift ikke ?
I hvertfald skriver Ekstrabladet konstant om X-factor......Specielt efter at Jean Michel forlod programmet, er Ekstrabladet gået amok. De laver en artikel, hver gang de får en ny oplysning om Jean Michel . Jeg tror ikke det er ramt meget forbi hvis jeg siger at der har været mindst 25 artikler om Jean Michel, efter hans exit. Og hvad er kommet frem om grunden til hans exit ? - Absolut INTET...Nej der er istedet artikler om at hans bror døede af sult, at Jean Michel blev mobbet i skolen og hvad ved jeg. Sjovt som folk blir spændende når de ikke er med mere - lidt ligesom når de kendte dør. Og han har vel ikke trukket sig fordi han er død ? "Jeg er død - er nød til at trække mig"
Denne avis forstår virkelig at få det optimale ud af intet. Overskrifter om absolut intet.

Har i iøvrigt lagt mærke til at folk efterhånden staver så det er til at få hård mave af ?
Dette kommer mit næste indlæg nok til at handle om ;-)