torsdag den 30. august 2012

Hitler set i Indien. Og Alien mister doktorgrad.

Den indiske Hitler


Ja man skal høre meget, før ørerne falder af - og se meget før øjnene popper ud.
Men nu har jeg sgu set det med.....En butik, kaldet "Hitler"
Indehaveren, en lille inder-mand, vidste ikke at det ville skabe ravage og kendte vist ikke rigtig til "Adolf". Han valgte efter sigende navnet fordi hans forretningspartners far, blev kaldt "Hitler" fordi han var så streng.
Men hvis han ikke kendte til den rigtige "Hitler" eller nazismen i det hele taget, så kan det godt undre mig en smule, at han har valgt at bruge hagekorset i prikken over i´et.
Om manden er en fucking nazi, en provokatør, eller bare en lille halvgul uvidende mand, skal jeg ikke kunne sige noget om. Men synes sgu at historien har en vis underholdningsværdi.

Unge stjæler motorcykel


Hvad foregår der i hovedet på sådanne snotunger, som ved højlys dag og midt på et af de mest trafikerede steder i Århus midtby, stjæler en motorcyke ????
Nåja uden at ville lyde racistisk, så ser de sgu også en smule udenlandske ud, dem på billedet........Træk endelig "racisme-kortet" I dont give a fuck....
Håber at de finder dem ret hurtigt og at ejeren får sin kværn tilbage i god stand......
Og skulle det helt vildt uventede ske ( at gerningsmændene er af ikke-dansk oprindelse ) så giv dem en billet, så de kan stille sig i den voksende og snart uendelige kø, ud af landet.

UPDATE........ Ja drengene har nu afleveret kværnen og har tigget og bedt om tilgivelse..Ikke nok med det, så har de ansøgt ejeren om venskab på Facebook, hvilket han har accepteret.......Der var i øvrigt tale om 2 16-årige knægte....... Håber de har fået sig en lærestreg, nu hvor de er blevet til grin i det ganske land.

Wozniacki´s farvel til toppen



Højt at flyve - dybt at falde......
Skal da lige love for, at roserne er blevet til en hel mark fuld af ris, det sidste års tid.
Hele landets tennis-darling er jo svimlende dårlig pt - og hele 2012.......Fra at være nr. 1 i verden, er hun nu røget ud af top 10 og hun har ikke vundet en eneste turnering i hele 2012.
"Vi må da håbe det blir bedre næste år" ville Gertrud Sand nok have sagt, hvis eller Caroline var født dengang.
Hvad der præcis er gået galt kan jeg ikke sige noget om, da jeg ikke kender en dyt til tennis.....Men da hun skrabede points sammen til at ryge helt til tops, gjorde hun det jo mod middelmådige spillere og via rigtig mange kampe. Når hun spillede og spiller mod de andre i top 10, så taber hun 8 af 10 kampe ------ og så er det jo naturligt at hun ikke skal være nr. 1........
Men nå..Kom igen Caroline...op på kæppen.....


Never trust an alien



Penkowa......Hjerneforskeren som er vild med lækre biler og Metallica.........Og som er kommet til penge som hun i grunden ikke skulle ha.......Hun har manipuleret med forskningsresultater, og foretaget "konstruktion af data"...I det hele taget er hun vist det man på dansk kalder "løgnagtig".....Hun mister nu vist sin doktorgrad - hvilket da må siges at være okay....
"Jeg har aldrig fået en chance" siger hun nu med henvisning til hele affæren.....Hmmm nej - skulle du ha det ? Du har jo disket op med den ene løgn efter den anden....Og din doktorgrad havde du vist ikke engang - var den ikke også bare fusket egentlig ?
Et godt tip herfra.......Pandehår ville klæde dig Frk. Hjerneforsker.

3 kommentarer:

  1. Det er dæl'me ikke meget der sker i slyngelstaten for tiden :O

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet